Keto Croissant
Hozzávalók:
- 1/4 cup mandulaliszt
- 1/2 cup kókuszliszt
- 2 cup mozarella
- 2 evőkanál krémsajt
- 1 kávéskanál sütőpor
- 1 evőkanál utifűmaghéj
- 3 tojás fehérje
- 2 evokanál olvasztott vaj a kenéshez
- kakaó ízlés szerint
- 1 csipet só
Elkészítés:
- A mozarellát és a krémsajtot egy tányérba tesszük és mikróban összeolvasztjuk egy perc alatt
- A vaj és a kakaó kivételével a többi hozzávalót az olvasztott sajthoz keverjük, gyúrjuk
- 2 zsírpapír között egy nagy kör alakot nyújtunk a tésztából, majd háromszög alakú cikkekre vágjuk
- Vékonyan megkenjük az egészet olvasztott vajjal, megszórjuk kakaóval, majd mint egy kiflit a háromszögeket egyesével feltekerjük.
- Kívül is megkenjük vajjal, majd 180 fokon kb 20 perc alatt készre sütjük